SERVEIS

Disseny Web

18/02/2019

Desenvolupament de pàgines web.

Per tenir una presència adequada a internet, és totalment imprescindible que disposis d'una web d'acord amb les teves necessitats i que serveixi d'aparador per mostrar què fas i donar a conèixer el teu negoci.

A l'hora de desenvolupar una pàgina web, cal tenir en compte una sèrie de factors fonamentals, perquè, no només tinguis la teva web, sinó que també arribi a les millors posicions als cercadors d'internet.

Primeres passes en la creació de pàgines webs.

A Nubulus , no només desenvolupem la teva pàgina web a mida, sinó que t'ajudem a decidir aquests factors fonamentals, per iniciar el teu projecte pel bon camí:

-Definició dels objectius del lloc web: Hem de deixar clar des d'un primer moment, què vols assolir amb el lloc web i establir uns objectius clars.

-Escollir la plataforma més adequada: Decidits aquests objectius, triem amb tu, la millor plataforma per desenvolupar la teva web i perquè, arribat el moment, siguis capaç de manejar-la per tu mateix.

-Definició del públic objectiu: Factor totalment necessari per posicionar el teu lloc web, oferir un contingut d'acord amb el públic objectiu i definir l'estratègia de màrqueting del negoci.

-Revisem la competència: A l'hora de dur a terme el desenvolupament web i la creació d'una estratègia de màrqueting, cal revisar què fa la teva competència, en què podem millorar i què et fa destacar davant seu.

-Oferim autenticitat i segell propi: El més important actualment, per destacar a internet i cridar l'atenció del teu públic objectiu, és aconseguir mostrar allò que et fa autèntic, únic i fomentar-ho.

Què us oferim en el desenvolupament web?

Per crear una pàgina web, t'has de posar en mans de professionals que t'assessorin i expliquin en què consisteix tot el procés de creació web. Per això, nosaltres t'oferim:

-Programació personalitzada: Per aconseguir organitzar i crear una estructura forta de la teva pàgina web.

-Contingut rellevant i d'interès per a la teva pàgina web, desenvolupem tot el contingut de la web, tenint en compte les característiques pròpies del teu sector i aconseguint que destaqui davant de la teva competència més directa.

-Marquem la diferència: Les tendències marquen el camí i actualment, no només necessites una pàgina web per donar a conèixer el teu negoci, sinó que, necessites destacar entre tanta competència i la manera d'aconseguir-ho, és treballant una marca al voltant de la teva empresa que et feu sobresortir.

-Web optimitzada de cara al SEO: Creem pàgines web tenint en compte el posicionament orgànic, paraules clau i tots els aspectes relacionats que t'ajuden a posicionar-te a les primeres pàgines de Google.

Si vols que la teva web arribi lluny, necessites una estratègia completa.

Enrere van quedar aquells temps en què, eren pocs els que disposaven de pàgina web i tot era força més senzill. Avui dia, no n'hi ha prou de tenir una pàgina web, has de treballar una estratègia completa perquè puguis aconseguir els objectius establerts.

Creem una estratègia completa entorn de la teva pàgina web, treballant tots els aspectes necessaris per guanyar les primeres posicions a Google i als principals cercadors d'internet:
-Creació de contingut: T'oferim la creació de contingut per mantenir el bloc actiu i Google et posicions quant abans. Contingut basat en els interessos de la teva comunitat, usant les KWs adequades i establint un calendari editorial a mida.

-Marketing a les xarxes socials: Per donar a conèixer la teva nova web i el que fas, cal que et mostris a les xarxes socials d'una manera professional. Gestionem el contingut a les principals xarxes socials, creem comunitat i aconseguim interaccions de qualitat.

-SEO Local: Google cada cop, dóna més importància al SEO Local, et posiciona a la teva localitat, t'ajuda a donar-te a conèixer entre els teus veïns més propers i és un mitjà perfecte, per mostrar tota la informació rellevant de la teva empresa.

Aquests 3 punts són claus per aconseguir un bon posicionament de la teva web i marca, sense ells, el procés serà molt més lent i necessites donar-te a conèixer quant abans.

Pàgines webs i assessorament personalitzat durant tot el procés.

Una característica diferenciadora de Nubulus , és que, anem amb tu de la mà al llarg de tot el procés, des de l'elaboració de la pàgina web per a la teva empresa, fins al manteniment d'aquesta i obtenció de nous objectius.

Un cop hem desenvolupat la pàgina web d'empresa, seguim al teu costat per assessorar-te en els passos següents que has de fer, per aconseguir els objectius desitjats.

-Eines específiques per a l'obtenció de dades: Hem d'anar coneixent les dades que ens ofereix la teva pàgina web, visites i xarxes socials. Treballem amb les millors eines per treure les estadístiques necessàries de la teva pàgina web i adaptar els objectius en funció d'aquestes dades obtingudes.

-SEO, tasca constant i necessària: El SEO cal treballar-lo de manera constant perquè la teva pàgina web, vagi guanyant posicions als principals cercadors d'internet i anar superant la teva competència més directa.

-Estratègia de màrqueting personalitzada: Gestionem tot el màrqueting de la vostra pàgina web, xarxes socials, directoris d'empresa, contingut d'interès, creació d'una comunitat consistent... i anem adaptant l'estratègia, en funció de les dades que anem obtenint.

SERVEIS

Disseny Web

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És especialment necessari per a la teva empresa tenir una pàgina web on poder dirigir als usuaris d'internet per tal que puguin conèixer-la, els seus productes o serveis, o bé el teu local. Des de Nubulus, posem al teu abans la tecnologia, l'experiència i la qualitat perquè el lloc web del teu negoci sigui visible, transmeti la teva proposta de valor i converteixi visitants en clients.

Disseny Web

Comerç electrònic

SERVEIS

3/3/2021 0:00:00

Cada vegada són més les empreses que opten per obrir una eCommerce, i és que et brinda gran quantitat d’avantatges enfront de la botiga física. A Nubulus, estudiem el teu negoci i els seus objectius per desenvolupar un eCommerce que s’adapti a les teves necessitats. T’acompanyem i assessorem alhora que desenvolupem el teu comerç electrònic per assegurar-ne l’èxit.

Comerç electrònic

SEO Local

SERVEIS

18/2/2019 0:00:00

És essencial que els usuaris puguin trobar el teu negoci en els cercadors en qualsevol moment. Des de Nubulus, optimitzant la teva presència digital, t’ajudem a que els usuaris que facin una cerca a través d’internet en una ubicació geogràfica determinada, trobin el teu punt de venda físic i per tant, es converteixin en clients potencials.

SEO Local

Modelatge 3D

SERVEIS

1/8/2023 0:00:00

Modelatge 3D

Modelatge 3D

Empreses que han confiat en nosaltres.