Models 3D

Serveis de modelatge 3D

10/05/2023

El modelatge 3D és una de les especialitats més desenvolupades avui dia, gràcies a les seves múltiples aplicacions. Plasma en digital tot el que tinguis al cap, perquè puguis ensenyar als altres.

La tècnica de modelatge 3D s'usa per crear formes en tercera dimensió. La pots fer servir per a diversos aspectes de la teva empresa i estem segurs, que t'encantarà i començaràs a entendre el perquè de l'auge d'aquesta tècnica tan especial. Et mostrem els seus usos, perquè et facis una idea i comencis a pensar, on la pots incorporar a la teva empresa.

On i en què utilitzar el modelatge 3D.

Si no estàs molt mentit al món 3D, et costarà una mica identificar-ne els usos o si ja has vist aquesta tècnica en algun lloc, segurament, sí. Per això, et fem un breu resum d'on i en què pots fer servir el modelatge 3D.

-Simulació i creació de peces per al sector industrial, aquesta tècnica ha ajudat més del que penses al sector industrial, per crear prototips, simulacions, etc.

-Creació d'ampolles, envasos, caixes… Amb el modelatge 3D pots donar una nova visió a tot tipus d'envasos, com ara ampolles, envasos per a aliments… tant a la part de disseny, com a la part de desenvolupament de producte .

-Elaboració de productes usant la tècnica de modelatge 3D per a productes retail.

-En els estudis d'animació i efectes visuals, aquesta tècnica és de les més utilitzades i la causant dels espectaculars dissenys i efectes que veus a pel·lícules, vídeos, etc.

-Al sector dels videojocs té una presència especial i és un dels sectors, on més ús es fa d'aquesta tècnica.

-Per disseny de productes específics, així com, la creació de prototips, és una tècnica força usada, i, a més, et permet reduir els costos de creació. Una cosa especialment útil, si has de fer un prototip per ensenyar-ho a possibles inversors.

-Visualitza tot allò que necessitis i crea'l: Qualsevol cosa que tinguis al cap i vulguis desenvolupar de manera més fàcil i econòmica, es pot fer amb el model en 3D. Passa de la idea, a tenir-lo a les teves mans, amb un procés força més senzill que un altre tipus d'alternatives.

Tipus de modelatge 3D.

Hi ha diversos tipus de modelatge 3D, utilitzar un o altre, dependrà de les necessitats específiques del projecte, per això, és molt important que comptis amb una auditoria prèvia, per donar-te les pautes i estratègia a seguir, més convenient.

-Modelat de caixes: És el tipus de modelatge més comú amb què es treballa. Es parteix d'àrees, arestes i vèrtexs. Molt utilitzat en disseny arquitectònic i en la creació d'objectes de superfícies dures.

-Modelat de polígons: El desenvolupament comença amb un sol vèrtex o figura geomètrica plana, es va fent peça a peça. És un tipus de modelatge molt més detallat, també es treballa en productes de superfícies dures, però els models resulten molt més orgànics en aquest cas.

-Modelat de corbes: Es crea una superfície tridimensional anomenada Nurbs. Genera superfícies corbes suaus i formes complexes. Es fa servir especialment per al disseny de productes.

-Modelat orgànic: Creació d'escultures digitals, es comença amb un element base i es va donant forma amb els pinzells, originant un objecte de forma lliure i es van afegint detalls específics. És usat per a la creació de personatges i el seu disseny.

YouTube video placeholder
▶️

Inicia el teu projecte, amb el modelatge 3D.

Realitzar el teu projecte o fer els primers passos, és més fàcil i també econòmic, si fas servir la tècnica de modelatge 3D. El procés és més senzill, però és important que rebis un correcte assessorament, perquè sàpigues quin tipus de tècnica és més beneficiosa per al teu projecte i com dur a terme el procés de desenvolupament.

Tenim l'experiència necessària i coneixements, per fer que el teu projecte arribi a dalt de tot i rebent tota la informació i especificacions necessàries, perquè estiguis al corrent en tot allò relacionat amb el teu projecte.

Des de la primera reunió, estudiem el teu cas, les característiques del teu projecte i busquem les millors solucions i estratègia a seguir, perquè puguis llançar-ho com més aviat millor i amb un cost més econòmic, que usant un altre tipus de tècniques.

No ho pensis més i duu a terme aquesta idea que tens al cap, la millor manera de plasmar-la és usant el modelatge 3D i plasma, toca i mira el teu propi projecte. Contacta amb nosaltres i fixem una reunió per posar-nos en marxa. T'esperem!

Contacta'ns