Actualitat Nubulus

Contingut 3D per millorar l'experiència de compra en línia.

03/11/2023

En l'actualitat, les marques i els detallistes, usen 3D per generar més compromís amb el client, millors taxes de conversió i devolucions reduïdes.

Si vols fer un pas cap endavant i millorar considerablement el teu ecommerce, has d'incloure contingut 3D, per millorar l'experiència de compra en línia dels usuaris.

A l'article d'avui, us detallem els avantatges que us ofereix la tecnologia 3D Vine a conèixer-los!

Avantatges de mostrar productes en 3D Ecommerces eficients!

El modelatge 3D ha arribat a les botigues en línia amb molta força i com una gran millora. Amb el modelatge 3D, els teus clients podran veure amb total detall, com si estiguessin en una botiga física, els productes.

-Personalització i configuració en línia, els usuaris podran comprovar com queda el producte en diferents colors, talles, textures…

-Demostració de productes complexos o tècnics amb millors vistes i anotacions.

-Una millor presentació de peces mòbils, característiques úniques i components interiors.

-Projectar els teus productes en un espai virtual i interactiu.

-Els clients es podran provar virtualment les peces, triar un model de característiques similars i comprovar en línia, com quedaria posat.

-Experiències multimèdia i de videojocs.

-Aplicacions de comprar AR i compres Metaverse.

Amb aquestes aplicacions úniques que t'ofereix el 3D, millora l'experiència d'usuari, s'aprecien molt millor els detalls del producte, aconsegueixes un nombre més gran de vendes i menys devolucions.

Com funciona el modelatge 3D als ecommerces.

El modelatge 3D permet crear una presentació precisa i fotorealista d'un objecte. T'expliquem els 3 enfocaments principals:

-Escaneig 3D: Es poden recopilar dades sobre la mida i la forma, les quals, es converteixen en punts i formes en un sistema de coordinades matemàtiques, generant un model 3D de l'objecte.

-Fotogrametria: S'utilitza una càmera digital per capturar múltiples angles d'un objecte.

-Disseny 3D: El dissenyador gràfic crea un model 3D des de zero, usant un programari especial i treballant amb descripcions i imatges de productes.

Els visors 3D permeten la visualització web i mòbil simulant l'experiència física d'un producte. Això és un gran avenç, perquè el client aconsegueix una imatge molt més clara, precisa i amb tot luxe de detalls, del producte que vol comprar.

Colors, talles, textures… Mostra tots els detalls dels teus productes!

Tot i que les compres en línia en els darrers anys han crescut i els resultats són molt més que òptims, segueix faltant l'experiència de tocar el producte, tal com faries en una botiga física.

Amb el modelatge 3D, aquesta experiència se simula a la perfecció, el client pot ampliar el producte, veure'n cada detall i també, podrà comprovar com queda en diferents talles, colors, combinacions…

Tot un avenç per als ecommerces, ja que, si tens una botiga de mobles, el client podrà veure tots i cadascun dels detalls del moble, com queda en diferents colors, acabats, mides… Una experiència totalment nova, interactiva i molt més beneficiosa tant pel client, com pel propietari.

Al sector de la moda, sens dubte, és on més impacte ha aconseguit el modelatge en 3D, ara, els compradors poden triar un model, comprovar com queda una camisa en diferents colors, talles i sentir que s'està provant la roba en una botiga física.

Totes aquestes accions que duu a terme el client a la botiga online, fan que hi passi més temps, interaccioni amb els productes i es tradueix en un augment de vendes i el més important, menys devolucions.

En poder veure amb molt més detall el producte, les textures, les diferents combinacions… es tria millor el producte adequat i es produeixen menys devolucions. D'aquesta manera, aconseguiràs una millor reputació en línia i estalviaràs temps, en no haver d'encarregar-te de les devolucions i diverses gestions que això genera.

Conclusió.

El modelatge 3D ha vingut per quedar-se a les botigues en línia, una millora significativa a la qual has d'unir-te, si vols seguir avançant amb el teu projecte i obtenir millors vendes.

Millora l'experiència d'usuari, el temps que roman al ecommerce i això, es tradueix en un augment de les vendes.

No et quedis enrere respecte a la teva competència, aprofita i incorpora la tecnologia 3D a la teva botiga online, destaca entre la teva competència i aconsegueix millors números a les teves vendes.

A Nubulus, ens dediquem a crear contingut en 3D per a productes i botigues online, visita la nostra web, comprova els projectes que hem realitzat i contacta amb nosaltres. T'esperem!

Actualitat Nubulus

.