Actualitat Nubulus

Alternatives a Canva, eines de disseny que hauries de conèixer. Descobreix més opcions!

27/03/2024

Sense cap dubte una de les eines de disseny gratuïtes més coneguda és Canva, les seves múltiples opcions per crear dissenys de tota mena, han convertit aquesta eina en una de les més populars entre els amants del disseny.

S'ha guanyat aquest lloc perquè tant a la versió gratuïta com a la versió de pagament, t'ofereix un munt de recursos per crear dissenys professionals per a les teves xarxes socials, negoci o esdeveniments.

A l'article d'avui, et parlem d'alternatives a Canva, altres eines de disseny que hauries de conèixer per crear els teus millors dissenys. Les coneixerem!

Alternatives a Canva, 3 eines de disseny molt Top i gratuïtes.

Et fem una selecció de 3 eines de disseny gratuïtes que no han d'envejar res a Canva , conèixer altres alternatives et pot venir molt bé per crear dissenys més originals i poc vistos.

Si ets dels que sol utilitzar plantilles predissenyades de Canva, hi ha més alternatives i opcions que faran que destaquis en els teus dissenys per estar menys vistes i ser menys conegudes.

1.-Creative Vista, una eina amb moltes opcions per a les teves creacions.

Creative Vista és una eina de disseny gratuïta que té una aparença i funcionalitat molt similar a Canva . Podràs trobar igualment, plantilles predissenyades i gratuïtes per a tots els formats de les xarxes socials, posts, stories, vídeos, reels… i el millor de tot és que, aquestes plantilles estan molt poc vistes i oferiràs una versió més original a les teves xarxes socials.

Recursos creatius per a tots els estils, gustos i marques, més de 70 milions de fotos, vídeos, vectors i com no podia ser d'una altra manera, plantilles predissenyades per a pràcticament tot allò que necessitis, xarxes socials, estats de whatsaap, logotips, invitacions…

Si el que t'enamora de Canva són els seus famosos Elements, a Creative Vista, tens una selecció original, creativa i poc vista, en aquest cas, s'anomenen Objectes i et convidem a fer una ullada perquè són una autèntica meravella.

Tens una versió gratuïta que facilita una gran varietat de recursos i una opció de pagament si vols obtenir tots els recursos gràfics que t'ofereix. Igualment, pots planificar tots els continguts per a les xarxes socials, des d'aquesta eina de disseny.

Aquí, et deixem l'enllaç a aquesta alternativa a Canva Prova-la ara mateix, t'encantarà!

2.-Microsoft Designer, eina de disseny amb IA per als teus dissenys a les xarxes socials.

L'arribada de la intel·ligència artificial a les eines de disseny ens facilita molt les tasques del dia a dia en aquest aspecte, si estàs buscant una eina de disseny gratuïta per crear dissenys per a les xarxes socials de manera ràpida i senzilla , Microsoft Designer és la teva millor opció.

La particularitat d'aquesta eina de disseny és que, a través d'un prompt, et crea directament dissenys per a les xarxes socials, en el format que necessitis, post per a Facebook, storie per a Instagram, vídeos… I el millor de tot, ho fa a pocs minuts i podeu editar els dissenys, des d'aquesta mateixa eina, molt intuïtiva i gratuïta.

Si ets dels que pensa que no tens creativitat i que això del disseny no és el teu, has de provar avui mateix, aquesta eina amb IA. Crea dissenys de manera senzilla mitjançant un prompt i et facilita diferents idees, creativitats i dissenys.

Quan triïs el disseny que més t'agrada, pots acabar la teva creativitat des del seu editor , on pots afegir les teves imatges, logotip de l'empresa, elements creatius, i fins i tot, crear els teus propis amb intel·ligència artificial.

Aquí, no acaben les opcions de Microsoft Designer, també pots crear imatges IA, stickers, eliminar el fons de les imatges de manera gratuïta i un kit de marca bàsic que t'ajudarà a adaptar millor els teus dissenys a la teva imatge de marca.

És gratuïta i pots accedir-hi aquí , no deixis de fer una ullada perquè es convertirà en una de les teves eines de disseny preferida Prova-la i explica'ns la teva experiència!

3.-Ideogram, crea els teus propis dissenys i logos amb intel·ligència artificial.

Ideogram utilitza la intel·ligència artificial i té com a característica que pots fer els teus propis dissenys i incloure el text que vulguis . A més, és una opció senzilla per crear el teu logotip si estàs iniciant el teu projecte i no disposem de molts recursos per contractar professionals del disseny.

El seu funcionament és molt senzill i has d'escriure un prompt, on especifiquis quin tipus de disseny vols o que vols que aparegui al teu logotip d'empresa. Et facilita 4 opcions de disseny a partir del prompt i pots anar provant fins a trobar el disseny que tens pensat.

Per incloure en els dissenys el text que vols que aparegui, t'aconsellem que al prompt incloguis: amb el text “nubulus” per exemple, entre cometes, perquè et surti el text o missatge que vols mostrar al disseny.

S'ha convertit en una de les eines de disseny amb intel·ligència artificial més popular per la seva facilitat per incloure textos en els dissenys , crear logos originals i un munt d'opcions per als teus dissenys a les xarxes socials.

És gratuïta i et dóna cada dia, crèdits gratuïts per fer servir en aquesta eina, a més, pots anar agafant experiència amb els prompts, gràcies al seu feed, on apareixen dissenys i creacions d'altres usuaris.

Al teu perfil, es van guardant tots els dissenys, els prompts que vas usant i la resta de la comunitat pot anar votant i fent likes als teus dissenys més originals. Si encara no heu provat ideogram, aquí us deixem l'enllaç perquè aneu agafant experiència en aquesta eina de disseny tan original.

Si vols destacar als teus dissenys, posar-te les piles amb la intel·ligència artificial i els prompts, amb aquestes eines que t'hem facilitat, et convertiràs en tot un professional del disseny i la intel·ligència artificial.

Són gratuïtes, intuïtives i fàcils de fer servir , així que, encara que no tinguis molta experiència encara en el disseny i la IA, podràs fer-les servir sense cap tipus de problema Prova aquestes alternatives a Canva i gaudeix del disseny!

Actualitat Nubulus

.